O nama

Gimnastičko društvo Osijek-Žito

Image

Tko smo mi?

Gimnastičko društvo Osijek–Žito usmjereno je na razvoj gimnastičkih programa koji će biti zabavni i zanimljivi, ali će istovremeno našim malim i velikim članovima pružiti ono najbolje od gimnastičke rekreacije: uživanje u pokretu i oduševljenje kada se usvoje novi gimnastički elementi! U provedbi programa, najvažniji zadatak imaju naši treneri koji nam pomažu da sve aktivnosti na treninzima provodimo stručno i pažljivo, s fokusom na tome da naši članovi razviju ljubav prema gimnastici i aktivnom životu općenito.

Sudjelujući u gimnastičkoj rekreaciji, svi imaju priliku razviti odličnu bazu za bavljenje i nizom drugih sportova čime se stvara temelj zdravog načina života. Naš cilj kao kluba je stvarati gimnastičke programe koji će djecu, ali i odrasle, na zabavan način upoznavati s gimnastikom i pomoći im da se u našoj gimnastičkoj dvorani osjećaju sretno, uspješno i aktivno!

Čime se bavimo?

Primarna djelatnost društva je promicanje profesionalne sportske gimnastike, a uspješnost iste potvrđuju dva srebra na Europskim prvenstvima (parter i konj s hvataljkama) te brojne medalje na Svjetskim kupovima.

Također, promicanje sporta i zdravijeg načina života svim građanima važna je misija GD Osijek – Žito, stoga kroz brojne programe rekreacije uspješno treniramo više od 800 redovnih članova svih dobnih skupina.

Nadalje, društvo je provoditelj brojnih projekata županijske, nacionalne i europske razine kroz koje želi približiti benefite bavljenja sportom svim dobnim skupinama grada Osijeka.
gd_logo_dolje200.jpg
Copyright © GD Osijek-Žito 2024. Ulica Kralja Zvonimira 5, 31000 Osijek.
Izrada stranice SIBOSWEB.